miércoles, 24 de septiembre de 2008

“EL HOMBRE. THE GANGS”


Teatre Quatre Camins Dijous 25 setembre 2008

“EL HOMBRE. THE GANGS”

Un espai imaginari, uns homes onírics, uns balls evocadors que ens transporten a diferents qualitats de moviment, respectant el fer personal de cadascú i adequant-ho a la coralitat del grup.

Un montatge on la dansa i el moviment, sense paraules, ens comunica i transmet unes sensacions que conformen aquesta construcció teatral amb una composició que no deixarà indiferent al públic.

Què comenci l’espectacle!!!!!!

Intèrprets:
Mohamed, Jesús, Abdelaziz, Richard i Raúl
Disseny de vídeo:
David i Montserrat
Tècnic de vídeo:
David
Montatge de vídeo:
David
Disseny de fotografia:
David
Fotografia:
David, Javier, Méndez Méndez, Carolina i Cristina
Disseny de so:
Antonio
Tècnic de so:
Juan “Sr. Silva”
Atrezzo:
Josep Maria
Vestuari:
David i Montserrat
Disseny en escena:
Raúl
Creació escènica:
Grup de Dansa-Teatre i Montserrat
Moviment escènic:
Jesús i Montserrat
Direcció:
Montserrat


Agraïments a: Taller de cistelleria, taller de cartró-pedra, taller de pintura i punt òmnia per comptar amb el seu recolçament en quan a material i espais. A Adela per la seva predisposició. A Pedro per haver cedit l’aula de relaxació amb tots els seus accesoris. A Javier i Antonio per escoltar les demandes. A Elvira per sempre estar disposada. Als companys i companyes del módul 6 per haver deixat espai per fer d’”ocupa” i per les converses mantingudes. Als/les educadors/es d’estiu per l’equip que s’ha creat. A les ballarines i amigues Sílvia, Blanca i Carolina per donar un cop de mà. A tots els que han donat la seva opinió al llarg del montatge. I sobretot per l’inesgotable recolçament d’en David que sense ell no s’hagués pogut dur a terme.

Agraïr també als participants, tant als que han passat com als que s’han quedat que sempre es sembra una llavor que t’ajuda a creixer i a aprendre.

En nom del grup expressar la il.lusió de poguer-ho compartir amb tots vosaltres. I per últim dir que m’omple d’orgull que aquest montatge on el moviment i la dansa són els protagonistes s’hagi creat a 4 Camins, amb persones de 4 Camins.
El hombre. The Gangs. En paraulas de la Monserrat, directora de l'obra:

És un montatge que ha anat agafant forma al llarg de les sessions diàries i setmanals des del mes de juliol fins el dia 25 de setembre (dia de la representació) Com tots els grups nous que es formen, hem sofert modificacions, tant de membres com de processament però sempre mantenint el contingut que era el de treballar individualment el cos, i grupalment: l’equip, les coreografies… Per arribar a un resultat final. Ha estat una construcció, una creació que a través de la constància dels membres que al final surten a escena i de la participació externa d’altres persones que no estan a dalt de l’escenari, s’ha dut a terme un treball ambiciós, ja que hi havia una premisa molt clara i que costa molt d’expressar.

Aquesta premisa era el de comunicar sense paraules, emprant només el gest, el moviment gestual i la dansa per poder dir. I veritablement l’espectacle és interessant perquè cadascún d’ells, amb el seu moviment, amb la seva manera de ser ens mostren la seva particularitat i al mateix temps la cabuda individual dins d’una globalitat. Ens ha costat, ha hagut moments de baixada, desesperacions, pors, però també moltes i moltes vivències, rialles, preguntes, incògnites i sobretot il.lusió i esperit de superació Estic molt orgullosa del treball que s’ha fet i molt contenta d’haver treballat amb el grup de dansa teatre ja que hem aprés els uns dels altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

tu comentario se publicará a la brevedad, gracias por colaborar.