martes, 26 de febrero de 2008

Desde CONTRAPUNT RADIO 92.7

Text: Roc/ Contrapunt Radio

El bloc Peatonet és una iniciativa del Punt Òmnia del Centre Penitenciari Quatre Camins. En aquesta finestra de llibertat volem donar cabuda a la creativitat dels nostres presos per a crear uns vasos comunicants entre el món reclòs i el món obert.

La nostra societat té molt poca informació de com es desenvolupa la vida quotidiana en un centre penitenciari i, aquesta mancança d’ informació, és rebuda a través d’Hollywood i TV escombraries. Per tant, tots estarem d’acord, que es molt irreal. Machado afirmava que molta gent menysprea tot allò què ignora. Nosaltres creiem que alguna cosa semblant passa amb els centres penitenciaris.

Com deia F D Roosvelt: En la vida hi ha quelcom pitjor que el fracàs: no haver intentar res. És per això que treballem, perquè els centres penitenciaris esdevinguin centres de formació permanent d'altísima qualitat que diversifiqui els resultats, que accepti i ordeni aquelles desigualtats que permetin lluitar contra les altres, per assolir una vertadera igualtats d'oportunitats.

En aquesta finestra d'interacció tindrem la col·laboració del mòdul de psiquiatria, Sant Joan de Déu, Contrapunt Ràdio i els Tallers Artístics. Aquest projecte esta recolzat pel CPQC, Xarxa Òmnia i la Fundació FIAS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

tu comentario se publicará a la brevedad, gracias por colaborar.