miércoles, 1 de octubre de 2008

Libero, revista de estiu

Una de les idees sorgides durant la programació de les activitats d’estiu va ser elaborar un Taller de Publicacions al Punt Òmnia, una revista d’estiu a partir de les experiències viscudes i els treballs realitzats en els diferents mòduls per educadores de reforç durant l’època estival.

És difícil en només 40 pàgines aconseguir que quedi tot reflectit . S’han realitzat diferents activitats en els mòduls i tallers, i això suposa moltes estones compartides, vivències i opinions diverses, per això ens haurem de conformar tan sols amb un tastet del que realment ha estat; però com ja sabem “ al pot petit, hi ha la bona confitura…”

Articles interessants informatius, il•lustracions i fotos, poesies, descripcions de les activitats d’estiu, receptes de cuina, una mica de futbol, algun passatemps... això, es tot el “poti poti” que trobareu en aquestes pàgines.

La intenció era plasmar el treball realitzat durant aquests mesos, i gràcies a la vostra implicació, motivació i ganes ha estat possible.

Ara tan sols falta que dediqueu uns minuts o hores a llegir la revista, i que passeu una bona estona… i recordeu que tot el que està escrit ha sortit de dins vostre!!

Gràcies també a totes i tots els que hem confiat i apostat per l’elaboració de “LIBERO. Nuestros ratos”.



2 comentarios:

  1. Hola companys!
    Hem estat mirant la vostra revista d'estiu. Molt xula i molt interessant. I molt bona idea lo de l'àlbum de picasa. Nosaltres també hem estat digitalitzant la nostra, podreu trobar el video a la web de Xarxa Òmnia www.xarxa-omnia.org i al blog http://dimelotutambien.blogspot.com

    A seguir endavant nois!!

    Els de l'Òmnia Ponent

    ResponderEliminar
  2. Felicidades por la Revista.. pero sobre todo por la cantidad de gente que ha participado. Se que es un trabajo muy duro, pero cuando está hecho, uno se olvida de todas las partes menos positivas del trabajo coopertivo, verdad?

    Felicidades de nuevo!!!
    Hasta pronto!

    ResponderEliminar

tu comentario se publicará a la brevedad, gracias por colaborar.